top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Сбъдни мечтаната от теб кампания - КРАЕН СРОК - 16 октомври 2023 г.

Актуализирано: 25.10


Време е да сбъднеш мечтаната от теб кампания! Кандидатствай за финансиране до 1,000 лв.
Открива конкурс за финансиране на 7 кампании. Имате възможност да кандидатствате за финансиране и реализация на собстевна кампания!

Седем кампании ще бъдат одобрени за реализация, и ще получат финансиране в размера на 1,000 лв.

Всяка финансирана кампания ще трябва да се проведе в периода 1-ви октомври 2023 – 31-ви януари 2024.


Какво е Лидерландия?

Това е безплатна онлайн обучителна платформа с цел да създаде среда за систематично и целенасочено гражданско образование.

Лидерландия е иновативна платформа, която е изцяло на български език с фокус върху пресечеността на формите на дискриминация. Тя се състои от четири модула. Преминавате през обучителните модули онлайн, подкрепяни и насърчавани от фасилитатори.

Курсът на обучение завършва с разработване на план за кампания от участниците в обучителната платформа. След провеждане на конкурс, 7 от тези кампании ще бъдат възнаградени и одобрени за изпълнение.

Мога ли да се включа Лидерландия?

Всеки може да се включи в Лидерландия по всяко време. Съдържанието на Лидерландия е ключово за младежи (18-30 г.), които са представители на уязвими групи (ЛГБТИ+, роми, глухи) и доброволци към граждански организации.

Онлайн платформата в отделни свои компонентни или в цялост би могла да служи като безплатен помощен материал в работата на учители и обучители в системата на формалното и неформално гражданско обучение също и на хора в училищна възраст.Проектът „Платформа за активни граждани "ЛидерЛандия"“ се изпълнява с финансова подкрепа в размер на 62 200 евро, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. www.activecitizensfund.bg

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page