top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Удължен срок до 22.10.2023!

Актуализирано: 1.02

Време е да сбъднеш мечтаната от теб инициатива! Кандидатствай за подкрепа сега!

Поради интереса, Действие удължава срока за кандидатстване за подкрепа на 7 инициативи. Имате възможност да кандидатствате за подкрепа и реализация на собстевна инициатива - до 22.10.2023 23:59!Всяка подкрепена инициатива ще трябва да се проведе в периода 1-ви октомври 2023 – 29-ти февруари 2024.

Какво е Лидерландия? Това е безплатна онлайн обучителна платформа с цел да създаде среда за систематично и целенасочено гражданско образование. Лидерландия е иновативна платформа, която е изцяло на български език с фокус върху пресечеността на формите на дискриминация. Тя се състои от четири модула. Преминавате през обучителните модули онлайн, подкрепяни и насърчавани от фасилитатори.


Курсът на обучение завършва с разработване на план за кампания от участниците в обучителната платформа. След провеждане на конкурс, 7 от тези кампании ще бъдат възнаградени и одобрени за изпълнение. Мога ли да се включа Лидерландия? Всеки може да се включи в Лидерландия по всяко време. Съдържанието на Лидерландия е ключово за младежи (18-30 г.), които са представители на уязвими групи (ЛГБТИ+, роми, глухи) и доброволци към граждански организации. Онлайн платформата в отделни свои компонентни или в цялост би могла да служи като безплатен помощен материал в работата на учители и обучители в системата на формалното и неформално гражданско обучение също и на хора в училищна възраст.

Проектът „Платформа за активни граждани "ЛидерЛандия"“ се изпълнява с финансова подкрепа в размер на 62 200 евро, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. www.activecitizensfund.bg

81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page