Deystvie

31 май 20211 мин.

Представяне на книгата "Смелостта да бъдеш родител" в Пловдив

На 27 май 2021 “Младежка ЛГБТ Организация Действие” организира представяне на новата книга - “Смелостта да бъдеш родител” в град Пловдив. Въпреки направения опит за осуетяване на събитието от недоброжелателни лица, представянето на книгата премина благополучно, включително и с представители на родители, представени в книгата.
 

 

“Смелостта да бъдеш родител” е сборник с лични истории на родители, които споделят собствената си и дълбоко лична среща с разкриването на идентичността на своите деца. Благодарение на тях ние на свой ред се срещаме с преживяването какво е да си родител, чието дете се разкрива като ЛГБТИ.

По време на събитието участниците имаха възможност да получат копие от книгата и да чуят личните историите на родители на ЛГБТИ деца и да отправят своите въпроси за това кога и по какъв начин е подходящо един човек от общността да се разкрие пред своето семейство, колеги и приятели.

Екипът ни иска да изрази своята благодарност към Посолството на Кралство Нидерландия в България, с чиято с финансовата подкрепа се реализира “Смелостта да бъдеш родител”.

Можете да се сдобиете с новата книга на Младежка ЛГБТ организация „Действие” безплатно в нашия сайт: https://bit.ly/3eIaRwa.

Поради огромния интерес към изданието, трябва да обработим голямо количество поръчки, поради което се получава известно забавяне на доставките. Молим да ни извините за причиненото неудобство.

    470
    0