top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Представяне на книгата "Смелостта да бъдеш родител" в Пловдив

На 27 май 2021 “Младежка ЛГБТ Организация Действие” организира представяне на новата книга - “Смелостта да бъдеш родител” в град Пловдив. Въпреки направения опит за осуетяване на събитието от недоброжелателни лица, представянето на книгата премина благополучно, включително и с представители на родители, представени в книгата.

“Смелостта да бъдеш родител” е сборник с лични истории на родители, които споделят собствената си и дълбоко лична среща с разкриването на идентичността на своите деца. Благодарение на тях ние на свой ред се срещаме с преживяването какво е да си родител, чието дете се разкрива като ЛГБТИ.




По време на събитието участниците имаха възможност да получат копие от книгата и да чуят личните историите на родители на ЛГБТИ деца и да отправят своите въпроси за това кога и по какъв начин е подходящо един човек от общността да се разкрие пред своето семейство, колеги и приятели.


Екипът ни иска да изрази своята благодарност към Посолството на Кралство Нидерландия в България, с чиято с финансовата подкрепа се реализира “Смелостта да бъдеш родител”.


Можете да се сдобиете с новата книга на Младежка ЛГБТ организация „Действие” безплатно в нашия сайт: https://bit.ly/3eIaRwa.


Поради огромния интерес към изданието, трябва да обработим голямо количество поръчки, поради което се получава известно забавяне на доставките. Молим да ни извините за причиненото неудобство.


47 преглеждания0 коментара
bottom of page