top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Активистка Академия



Ти си част от ЛГБТИ+ общността и искаш да разбереш как да създадеш успешна кампания, събитие или акция? Искаш да подобриш уменията си, да привличаш хора като теб, за да изградиш общност от активисти, създавайки чудеса заедно? Значи си на правилното място!


В рамките на три дни ще имате възможността да придобиете нужните знания за справяне с настоящите предизвикателства пред ЛГБТИ+ общността, умения за работа с общности и как практически да реализирате общностна инициатива под формата на проект.


След академията пет от идейните проекти на участниците ще имат възможността да получат финансова подкрепа, чрез която да разработят свои собствени инициативи, събития или акции. В целия процес ще бъдете подкрепени от активисти с дългогодишен опит в областта.


🌈 Кога?

Академията ще обхваща дните 5, 6 и 7-ми август. До 25-ти юли ще получите допълнително потвърждение по имейл за своето участие.

🌈 Къде?

Академията ще се проведе съвсем близо до гр. София, при спазване на абсолютно всички противоепидемични мерки. Всички разходи (път, храна и настаняване) на участниците ще бъдат изцяло покрити от Фондация Билитис.


🌈 За кого?

Активистката академия е насочена към всички ЛГБТИ+ хора над 18 години, които имат интерес към развиване на лидерски умения и познания в сферата на активизма. С приоритет ще бъдат разглеждани кандидатури на ЛГБТИ+ хора от различни уязвими групи. Местата за участие са ограничени.


Линк за записване: https://www.subscribepage.com/bilitis_a_academy?fbclid=IwAR1Za_c-D--4UandEbnwByevEo3-LfU8cC0lqXgJfONuSSkt6476FADylHQ


Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче са само на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или Европейската комисия-ЕС. Нито Европейският съюз, нито финансиращият орган могат да носят отговорност за тях.



12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page