top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Представяне на книгата "Смелостта да бъдеш родител" в София

Актуализирано: 11.06.2021 г.

На 9 юни 2021 “Младежка ЛГБТ Организация Действие” организира представяне на новата книга - “Смелостта да бъдеш родител” в Swimming Pool, град София.Въпреки зачестилите опити за осуетяване на събития на ЛГБТИ общността от недоброжелателни лица, представянето на книгата премина благополучно, включително и с представители на родители, представени в книгата.“Смелостта да бъдеш родител” е сборник с лични истории на родители, които споделят собствената си и дълбоко лична среща с разкриването на идентичността на своите деца. Благодарение на тях ние на свой ред се срещаме с преживяването какво е да си родител, чието дете се разкрива като ЛГБТИ.


Събитието беше открито с класическа музика, която заедно с гледката към София по залез слънце, дадоха предпоставки за атмосферата, в която всеки един от 80-те присъстващи да се почувства комфортно и предразполагащо.


По време на коктейлната част участниците имаха възможност да чуят личните истории на пет от родителите герои в книгата, които разчувстваха посетителите. Сълзи от любов се проляха на няколко пъти.


Снимки от събитието:


Екипът ни иска да изрази своята благодарност към Посолството на Кралство Нидерландия в България, с чиято с финансовата подкрепа се реализира “Смелостта да бъдеш родител”.


Благодарим и на родителите, които снощи бяха приемащите родители, които някои от нас нямат!


Можете да се сдобиете с новата книга на Младежка ЛГБТ организация „Действие” безплатно в нашия сайт: https://bit.ly/3eIaRwa.

123 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page