top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Представяне на книгата "Смелостта да бъдеш родител" във Варна

На 22 юни ЛГБТ "Действие" организира представяне на новата книга - "Смелостта да бъдеш родител" във Варна.


Книгата представлява сборник с лични истории на родители, които споделят своите дълбоко лични срещи с разкриването на идентичността на децата си. Чрез тях ние на свой ред се сблъскваме с опита за това какво е да си родител, чието дете се разкрива като ЛГБТИ.


По време на събитието участниците имаха възможност да получат екземпляр от книгата и да чуят личната история на родител на ЛГБТИ дете. В последвалата дискусия присъстващите младежи успяха да получат отговори на въпросите си за това кога и как е подходящо човек от общността да се разкрие пред близките си. Срещата се оказа изключително полезна за тях, тъй като никой от тях досега не е имал възможност да разговаря с горд родител на ЛГБТИ човек.


Екипът ни изказва своята благодарност на Посолството на Кралство Нидерландия в България, чиято финансова подкрепа направи "Смелостта да бъдеш родител" възможна.


Можете да получите онлайн версията на новата книга на Младежката ЛГБТ организация "Действие" безплатно на нашия уебсайт: https://www.deystvie.org/smelostta-da-budesh-knigi


16 преглеждания0 коментара
bottom of page