top of page
  • Снимка на автораDeystvie

Обучение по Национална правна програма Право в действиеВ рамките на Правната програма Право в действие на 14 и 15 декември 2019 година с екипа на Действие проведохме обучение за координатори. Уъркшопът се случи в Rainbow Hub. Целта на тези събития е повишаване на уменията за разпознаване на дискриминация, докладването на случаите на дискриминация и престъпления от омраза по хомофобски и трансфобски подбуди. 


ЗАЩО ПРАВИМ ТОВА?

Целта ни е да създадем мрежа от хора от общността, експерти-адвокати и заинтересовани граждани от цялата страна страна, която благодарение на развитите уменията за разпознаване, докладване и работа по случаите в Правната програма, да създаде ангажираност и да покаже случаите на неравенство на ЛГБТИ хората, както и да търси тяхното разрешение. Предвиджаме в следващите 30 месеца да осъществим 200-300 консултации по ЛГБТИ дела, както и да бъдат заведени 30-70 дела и сигнали.


ПОТЪРСЕТЕ НИ – ПРАВО В ДЕЙСТВИЕ – НАЦИОНАЛНА ЛГБТИ ПРАВНА ПРОГРАМА


Проектът „Национална ЛГБТИ Правна програма“ се изпълнява с финансова подкрепа предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП.


89 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commenti


bottom of page